Προιόντα Χαρουπιού

Προϊόντα ΧαρουπιούΠροϊόντα με 100% Χαρουπάλευρο και 100% Μέλι Χαρουπιού (Ελλάδα-ΚΡΗΤΗ).
Είναι κατάλληλο για VEGAN, για ανθρώπους που ακολουθούν μια δίαιτα όπως και για ανθρώπους που έχουν ζαχαρώδη διαβήτη!! Το Χαρούπι είναι πλούσιο σε σίδηρο,μαγνήσιο,κάλιο,ριβοφλαβίνη και νιασίνη, και είναι προϊόν που δεν περιέχει γλουτένη (gluten free). Επιπρόσθετα, το χαρούπι έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει το ζάχαρο, να μειώνει την χοληστερίνη και να βοηθάει στην λειτουργία του εντέρου,της καρδιάς,των κοκάλων και των μυών.Post

Ραχάτ Χαρουπιού

Ένα εντελώς καινοτόμο προϊόν ο Χειροποίητος μαύρος χαλβάς Χαρουπιού, με 100% Χαρουπάλευρο, 100% μέλι Χαρουπιού, ταχίνι ολικής αλέσεως, ακατέργαστη ζάχαρη και αλεσμένο φυστίκι.

Μπάρα Χαρουπιού

Ένα καινοτόμο προϊόν η Χειροποίητη μπάρα Χαρουπιού, κατάλληλη για ωμοφαγία με 100% Χαρουπάλευρο, 100% μέλι Χαρουπιού, ταχίνι ολικής αλέσεως, βρώμη, ξηρούς καρπούς και κουβερτούρα υγείας.

Post
Post

Μπουκίτσες Χαρουπιού

Χειροποίητες μπουκίτσες Χαρουπιού με 100% Χαρουπάλευρο, μέλι Χαρουπιού, ταχίνι ολικής αλέσεως, αλεσμένο φυστίκι, ακατέργαστη ζάχαρη και κουβερτούρα υγείας.

Ταχίνι με Χαρούπι

Μια ακόμη δική μας καινοτομία. Ταχίνι ολικής με μέλι Χαρουπιού και 100% Χαρουπάλευρο. Πολύ πλούσια, απαλή και ιδιαίτερη γεύση για τους λάτρεις του Χαρουπιού.

Post
Post

Χειροποίητες Μπάλες πρωτεΐνης Χαρουπιού

Ένα μοναδικό προϊόν αποτελούν οι Χειροποίητες Μπάλες πρωτεΐνης Χαρουπιού με 100% Χαρουπάλευρο,100% μέλι Χαρουπιού, ταχίνι ολικής αλέσεως, Πρωτεΐνη Κάνναβης, Πρωτεΐνη Λιναρόσπορου, βρώμη και ξηρό καρπό.

Τούρτα Χαρουπιού

Ένα εντελώς καινοτόμο προϊόν η χειροποίητη Τούρτα Χαρουπιού, με 100% Χαρουπάλευρο, μέλι Χαρουπιού, ακατέργαστη ζάχαρη, αλεσμένο φυστίκι και κουβερτούρα υγείας. Ο Στολισμός της τούρτας μπορεί να υπάρξει σε δύο γευστικούς συνδυασμούς της Μαύρης Κουβερτούρας και της Λευκής κουβερτούρας, πάντα μιλώντας για κουβερτούρες Callebaut και όχι γλάσου!

Post